Så er energimærkningsrapporten  at finde på siden

A/B Sønderris

byder dig velkommen på denne hjemmeside, som igen i år blandt andet beskæftiger sig med den store sportsbegivenhed; Petanque-turneringen. Den femte af sin art i  foreningens og udvalgets historie.

Turneringen er sponsoreret af  

Siden vil løbende blive opdateret og redigeret, og som de foregående år opfordrer vi til, at så mange som muligt kommer med et eller helst flere indlæg. Om disse er sandfærdige eller det rene opspind er ligegyldig, blot de er humoristiske.
Som noget nyt forrige år arrangerede vi en børnepasningsordning. Læs mere herom under "spørg udvalget". Se flere billeder

   

Petanquemestre 2011 Carsten og Sebastian. På andenpladsen fulgte Viggo og Else-Marie, og trediepladsen blev besat af Susanne og Arne. Præmieoveroverrækkelsen fandt sted i teltet, under årets sommerfest . Foruden medaljer til de tre første, var der fine T-shirts til medaljetagerne, som petanqueformanden havde skaffet sponsorer til. Billeder fra sommerfesten kan ses andet sted på siden.

   

Petanquemestre 2010 Else-Marie og Viggo efterfulgt af Conny og Carsten på andenpladsen og Linda´s Stand in; Susanne og Søren på 3. pladsen. Det var en  fantastisk spændende og jævnbyrdig finale, der varede ved til solnedgang
 

 

For kunstnerisk udførelse modtog Else Marie maksimum point fra både Petanque-udvalgsformand, næstformand og kasserer.

 

 
Petanquemestre 2009 Jørn og Birgitte, som her har fået den flotte pokal overrakt af  Udvalgsformand Lille Bent. Billeder af de øvrige spillere indsættes senere.Den flotte pokal samt guldmedaljerne kunne besigtiges gennem vinduet hos formand og forkone i nr 189.

 

   
   Vindere 2008 blev Linda og Søren efterfulgt af Else-Marie og Viggo på andenpladsen samt Anette og Kent på tredjepladsen. De tre par ses herover efter tildelingen af medaljer og pokal.
 
 
   
  Her ses en del af deltagerne efter udleveringen af trøjerne ved  begyndelse af sæsonen 2008